fareeha's FotoPage
Lilypie 5th Birthday Pic
By: fareeha faizol

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Monday, 25-Aug-2008 07:20 Email | Share | | Bookmark
Ronda 2 Edinburgh Scotland

edinburgh castle
 
 
View all 9 photos...


Friday, 22-Aug-2008 23:39 Email | Share | | Bookmark
Selamat jalan buat abg Masri and family

Cepat angkat brg!
aaa kasi bungkussss!!!
Susun elok2 bang
View all 20 photos...
Sesi gotong royong angkat barang buat keluarga abg Masri yg nak pulang .....selamat jalan... jumpa dan lagi...


Tuesday, 19-Aug-2008 14:21 Email | Share | | Bookmark
Old Trafford Manchester

 
 
 
View all 21 photos...
Lawatan sambil belajar hehehe


Wednesday, 16-Jul-2008 18:05 Email | Share | | Bookmark
( Cow and Calf Rocks ) Ilkley Moor Bradford

On the way ke Ilkley
Map pandu arah
Ni lah tempatnyer abh cuba tangkap wild rabbit tapi x dapat
View all 33 photos...
Quote:
Tempat yang cantik kalau nak melawat tapi kena pegi time summer kalau time winter x tahan sejuk kot...







Tuesday, 15-Jul-2008 21:59 Email | Share | | Bookmark
Last Day Fareeha at Farnham Primary School

Bangun awal pagi and break first
Makan banyak2
Eh dah ready nak gi school ker?
View all 30 photos...
Quote:
Sian fareeha sedih sebab nak tingalkan kawan -kawan dan cikgu ....nanti dah kena sekolah kat m'sia ...dah x sama dah kalau beg kena bawak 2 ...3 kilo buku sorang kot hehhe x mcm sini, lenggang kangkong jer...Sweet memory...
















[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net